Kanske den snyggaste?

2011-11-03 av Jenny Åkerblom. Inga kommentarer ».

Nu är den här!!! Som vanligt snyggast av alla – Alida Andersson är så jäkla duktig på att få till det så det passar mig. Det är hon som står bakom hemsidan du surfar på nu. Ja inte fotona, de är tagna av Fotograf Cecilia som lät mig komma och leka i hennes ateljé en dag. Och när jag ändå håller på så vill jag bara säga att vi också använder oss av en suverän kodknackare: Jimmy Rosén på Angry creative. Tänk ändå vad bra samarbeta kan åstadkomma.

Tillbaka till boken – den skrev jag helt enkelt för att jag inte sett någon liknande. 40 enkla teambuldingövningar som inte kräver pengar, fysisk ansträngning eller utsatthet och skådespeleri. Jag säljer den för 120:- inkl moms och frakt men den kommer snart in på en bokhandel nära dig.

Vill ditt företag köpa innehållet men ge ut den med eget omslag? Kontakta Helene Englund på Eget förlag