Teambuilding och energi

2011-06-10 av Jenny Åkerblom. Inga kommentarer ».

Det här blir en sommar i arbetets tecken. Helene Engström på www.egetforlag.se och jag smider stora planer. En av dem har redan blivit verklighet, nyupplagan av boken ”tala för publik” kommer från tryckeriet nästa vecka. Boken om teambuildingövningar är snart klar. Vi har byggt den som en kokbok med recept för olika situationer. Ett kapitel handlar om energigivare saker man kan göra för att rensa hjärnan och hitta nytt fokus. Här kommer ett exempel jag själv tar till nån gång ibland. När denna sommaren är slut och alla 5 planerade böcker skrivna kanske jag har lärt mig att göra den snabbt, elegant och avslappnat.

Tummen upp

Knyt båda händerna framför bröstet med tumfästet uppåt

Sträck upp vänster tumme och höger pekfinger mot taket med resten av handen knuten

Växla till vänster pekfinger och höger tumme mot taket med resten av handen kunten

Fortsätt växla mellan den ena och andra positionen – och höj tempot!